Heuvelroutes

Scootertochten

Icoon heuvelroutes

Vanaf € 55,00

De “Heuvelroutes”

Juist over de taalgrens ligt een van de mooiste streken van België, “Le Pays des Collines”. Je zou dagen lang kunnen cruisen door deze uitgestrekte heuvels. Wij hebben een route van 55 en 63 uitgestippeld om je dit onaangeroerde landschap te laten ontdekken.

55 km route (halve dag | € 55,00 zonder opties)

Authentieke sluizen, uitzichtpunten en een kasteel. De kortste route door Pays des Collines voert ons erlangs. Maar het is niet omdat het de kortste route is, dat de klimmetjes en afdalingen minder lang of minder steil zullen zijn. De kortste route door Pays des Collines doet daar geen afbreuk aan. We laten op de kortste route wel het heksendorp Ellezelles links liggen. 

63 km route | € 80,00 zonder opties

De natuur van het land van de heuvels heeft alles te bieden. Langs 63 km kleine kronkelende landwegeltjes ontdek je eeuwen oude bossen, uitgestrekte velden over glooiende heuvels, waterlopen met authentieke sluisjes. Maar ook erfgoed zoals antieke windmolens, oude brouwerijen, gezellige dorpskernen en zelfs een echt heksendorp ontbreken niet. Genoeg plaatsen om eens te stoppen!

Heuvelroutes op kaart

Bel ons voor een uitgebreide uitleg of vragen over de route.

Mini heuvelroute – 55 km

Mini heuvelroute - 55km

Heuvelroute – 63 km

Heuvelroute - 63km